Haberler

Başkentte "30 Ağustos Zafer Parkı" açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) otobüs terminali yanında bulunan vatandaşın kullanımına kapalı 166 metrekarelik yeşil alanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına başkentlilerin hizmetine sunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) otobüs terminali yanında bulunan vatandaşın kullanımına kapalı 166 metrekarelik yeşil alanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına başkentlilerin hizmetine sunacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca yapılan ancak uzun yıllardır vatandaşın kullanımına kapalı alan, "30 Ağustos Zafer Parkı" adı ile büyük zaferin yıldönümünde kullanıma açılacak.

Başkentlilerin birçok spor aktivitesini yapabileceği 166 bin metrekarelik yeşil alana alana sahip olan parkta, 3 şerit halinde bin 540 metre uzunluğunda bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları yer alıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının bir süredir yenileme çalışması yaptığı parkın koşu yolunun, doğal yapıya uygun doğal kiremit irmiği ile yenilediği belirtildi.

Çok sayıda dikili ağacın bulunduğu 30 Ağustos Zafer Parkı'nda vatandaşlar, ücretsiz Wİ-Fİ hizmetinden de yararlanabilecek.

Doğal ortam sayesinde bir çok göçmen kuşun durak noktasında bulunan ve Pakistan papağanlarının yuvası olan parka başkentliler, Ankaray da dahil olmak üzere şu noktalardan giriş yapabilecek:

"Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin yan tarafında bulunan Beştepe Caddesi 17'nci Sokak'tan, İstanbul Yolu-Ankapark tarafından Çiftlik Caddesi, Bahçelievler Metrosu'ndan Alparslan Türkeş Caddesi, Eskişehir ve Konya Yolu'ndan Söğütözü Caddesini kullanılarak Beştepe Caddesi'nden."

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title