Haberler

Başkentli Kadınların Korkulu Rüyası Sapık Yakalandı

Ankara'da Hırsızlık Yapmak İçin Girdiği Evlerde Yalnız Yaşayan Kadınlara Silah Zoruyla Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yaklaşık 2 Yıldır Aranan Şahıs Yakalandı.

Ankara'da hırsızlık yapmak için girdiği evlerde yalnız yaşayan kadınlara silah zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla yaklaşık 2 yıldır aranan şahıs yakalandı.

Tecavüz ve cinsel tacize uğrayan kadınların evlerinde yapılan incelemelerde parmak izi ve çeşitli deliller bulundu. Bunlardan yola çıkan polis, tahkikatı genişleterek zanlının kimliğini tespit etmeyi başardı. Bursa'da bir hırsızlık olayından dolayı sabıkası bulunan Salih Ö. adlı zanlı, polisin yaptığı operasyonla evinde kıskıvrak yakalandı. Sitelerde mobilya boyacılığı yapan ve maddi durumunun çok iyi olduğu öğrenilen Salih Ö. isimli zanlı, 3 tecavüz, 3 cinsel taciz, 9 da hırsızlık olayını

gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Evli ve 4 çocuk babası Salih Ö., emniyette verdiği ifadede hasta olduğunu ve suç işlemekten kendini alıkoyamadığını söyleyerek, "Hırsızlık yapmak için girdiğim evlerdeki kadınları silah zoruyla tehdit ederek cinsel tacizde bulundum" diyerek suçunu kabul etti.

Emniyette sorgusu tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

(DUY-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title