Haberler

Başkentin "Kuzey Yıldızı" Açıldı

Başbakan Yardımcısı İşler: ''Birileri bizim ayağımıza çelme takmaya çalışıyor.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Birileri bizim  ayağımıza çelme takmaya çalışıyor. Gezi olaylarını başlattılar, sokakları terörize etmek istediler. Alevi Sünni  çatışması çıkarma gayreti içerisinde oldular, başaramadılar. Son günlerde yeniden terör kartını önümüze sürdüler ama Allah'ın  izniyle başaramayacaklar. Bizler samimiyiz, gayretliyiz, canla başla çalışıyoruz" dedi.

İşler, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan "Kuzey Yıldızı Projesi"nin açılış töreninde, başkentin, Kuzey Yıldızı projesi ile  çok daha farklı olduğunu söyledi.

Doğma büyüme Ankaralı olduğunu ifade eden İşler, geçmişte bölgenin içler acısı durumunu çok iyi bildiğini, şimdi ise önemli bir değişim dönüşüm yaşandığını anlattı. Geçmişte, söz konusu bölgede çok kötü manzaralar bulunduğunu fakirlik ve yoksulluk olduğunu dile getiren İşler, "Ama şimdi buranın kaderi aynen Türkiye'nin kaderi değiştiği gibi Kuzey Ankara'nın kaderini değiştiğini görüyoruz" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e icraatlarından dolayı teşekkür eden İşler, "Değerli Başkanımız bildiğiniz gibi Ankara'nın da tarihine geçti. Üst üste 5 defa seçilme şerefine ve onuruna nail oldu ve son döneminde de gördüğünüz gibi büyük ustalığını konuşturuyor ve devasa projelere imza atıyor. İşte bu projelerden en önemlilerinden birini Kuzey Yıldızı'nı burada açarak gerçekleştiriyoruz" dedi.

İşler, Ankara'nın TEMA Park ve hayvanat bahçesi projesine de değinerek  söz konusu projelerin Ankara'ya çok farklı bir güzellik katacağını söyledi.

AK Parti olarak hizmetin ve icraatın partisi olduklarını belirten İşler, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla birileri laf üretiyor, biz ise iş üretiyoruz, icraat üretiyoruz, hizmet üretiyoruz. İşte bundan dolayı milletimiz bizi her seferinde sandıkta, seçimlerde büyük bir başarıyla tekrar iktidara getiriyor. Bunun en güzel göstergesi 30 Mart'ta bizi üçüncü defa girmiş olduğumuz AK Parti olarak yerel seçimlerden yüzde 45,5 oyla büyük bir zaferle çıkarması oldu. 2004'te yüzde 42, 2009'da yüzde 38,5 ve 2014'te yüzde 45,5. İşte AK Parti farkı burada görülüyor. Üç defa genel seçimler, üç defa yerel seçimler her seferinde kazanıyoruz. Kaybedenler ise çıldırıyor. Yaptıkları tek bir şey var o da yalan iftira ve karalama kampanyası. İşte 30 Mart öncesinde yine aynı argümanlara başvurdular ve bunlarla bize saldırdılar. Ama biz gittik milletimize icraatlarımızı anlattık. Biz vermiş olduğumuz sözü yerine getiren bir iktidarız bir kadroyuz, Ak kadrolarız ve bundan dolayı milletimizin güvenine layık olduk. Birliğimizi, beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe de bu millet Allah'ın izniyle  bizim arkamızda durmaya devam edecek."

-Cumhurbaşkanlığı seçimleri-

Türkiye'nin önünde  2 ay sonra cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu hatırlatan İşler, "Bu seçimlerde de inşallah AK Parti'nin adayı Allah'ın izniyle büyük bir zaferle ilk turda seçilecek ve bu cumhurbaşkanlığı seçimleri aynı zamanda 2015  genel seçimlerinin işaret fişeği olacak" ifadesini kullandı.

2023 hedeflerini açıklamış bir parti olarak 2015 seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkmak durumunda bulunduklarını ifade eden İşler, bu nedenle de birlik ve beraberliği koruyarak kurumsal kimlikleriyle ortak akılla hareket ederek 2015 seçimlerini de büyük bir başarıyla tamamlamayı amaçladıklarını söyledi.

-'Birileri çelme takmaya çalışıyor"-

Kuzey Yıldızı Projesi'nin eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin kıyaslaması ve yeni Türkiye'nin ne olduğunun göstergesi olduğunu anlatan İşler, 2023 hedefleri arasındaki başlıklarından birinin "marka şehirler" olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:

"Bu ve buna benzer projeler bizim AK Parti'nin marka şehirlerinin ne olacağının ve ne olduğununu göstergesi. Bundan dolayı yeni Türkiye'yi inşa ediyoruz. Yeni Türkiye'yi, yeni Türkiye'nin mimarı olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve liderliğinde inşa ediyoruz, inşa etmeye de devam edeceğiz. Burası Ankara'nın kuzey yıldızı olacak. Ankara da bütünüyle de Türkiye'nin yıldızı, Türkiye'ye yakışır bir başkent olacak. Birileri bizim  ayağımıza çelme takmaya çalışıyor. Gezi olaylarını başlattılar, sokakları terörize etmek istediler. Alevi Sünni  çatışması çıkarma gayreti içerisinde oldular, başaramadılar. Son günlerde yeniden terör kartını önümüze sürdüler ama Allah'ın izniyle başaramayacaklar. Bizler samimiyiz, gayretliyiz, canla başla çalışıyoruz. Bizler siyasi  irade olarak irademizi ortaya koyduk, ne pahasına olursa olsun bu Türkiye'yi büyütmeyi, kalkındırmayı geliştirmeyi taahhüt ettik. ve bu yolda Sayın Başbakanın da her zaman söylediği gibi bu yola çıkarken kefenimizi giyip çıkmışız. Allah'ın izniyle bizi kimse durduramayacak ve 21'inci yüzyıl Türkiye asrı olacak diyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Emrullah İşler Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title