Haberler

Başkent'te Ucuz Elektronik Eşya Kuyruğu

Başkent'te Bugün Hizmete Giren Bir Elektronik Mağazasının Ürün Fiyatlarında Büyük İndirime Gitmesi Dolayısıyla Vatandaşlar Gece Saatlerinden İtibaren Mağaza Önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

Başkent'te bugün hizmete giren bir elektronik mağazasının ürün fiyatlarında büyük indirime gitmesi dolayısıyla vatandaşlar gece saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Mavi Bilgisayar firmasının ürün fiyatlarında yapmış olduğu yüzde 40 ve yüzde 50'ye varan indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar, İstanbul yolu üzerindeki mağaza önünde gece geç saatlerde beklemeye başladı. Soğuk havaya aldırmadan bekleyen vatandaşlar, hava sıcaklağının sıfırın altında 5 dereceye kadar düşmesinin ardından battaniyelere sarılarak korunmaya çalıştı. Kahvaltılarını yanlarında getirdikleri yiyiceklerle yapan vatandaşlar mağazanın açılmasıyla da alış-veriş yapmaya başladı.

Mağaza yetkilileri, vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun kalırken, stoklar bitinceye kadar indirimli satışların devam edeceği belirtildi.

(YT-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title