Haberler

Başkent'te Şüpheli Araç Paniği

Güncelleme:

Ankara'da çalışır vaziyette park halinde bırakılan şüpheli bir cip Başkent polisini alarma geçirdi.

Ankara'da çalışır vaziyette park halinde bırakılan şüpheli bir cip Başkent polisini alarma geçirdi. Şüpheli araç akşam saatlerinde hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Çankaya Tunalı Hilmi Caddesi 115 numara önünde çalışır vaziyette bırakılan 72 EF 262 plakalı cipi gören vatandaşlar, araçtan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler, araç sahibine ulaşamayınca çevre güvenliği alarak caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Polis, otomobilin bulunduğu alanı yoğun güvenlik çemberine alarak, aracın incelenmesi için olay yerine bomba ekibi çağırdı. Bomba uzmanlarının beklendiği sırada aracın sahibi olduğunu belirten Kamil B. ve Hikmet Y. polislerin yanına geldi.

Aracın kendilerine ait olduğunu belirten şahıslar, polis tarafından incelendi. Daha sonra araç sahiplerinin gözetiminde, polis ekipleri şüpheli cipte arama yaptı. Yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluk çıkmaması üzerine yaklaşık 45 dakika kapalı kalan cadde tekrar trafiğe açıldı. Araç sahibine ise 'trafiği aksattığı' gerekçesiyle 72 lira ceza kesildi. Kesilen cezaya tepki gösteren araç sürücüsü ise aracına Şırnak plakalı olduğu için ceza kesildiğini ileri sürerek polislerden davacı olacağını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title