Haberler

Restorana Silahla Girmeye Çalışan Şehir Magandaları, Kurşun Yağdırdı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'da restorana silahla girmeye çalışan magandalar, güvenlik tarafından içeri alınmayınca, mekana kurşun yağdırdı. Olayda biri işletme müdürü olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, içkili bir restorana silahla girmeye çalışan üç kişinin açtığı ateş sonucu iki kişi yaralandı.

İÇERİ SİLAHLA GİRMEYE ÇALIŞTILAR

Olay gece saatlerinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleşti. Edilinen bilgiye göre, restorana iki ayrı otomobille gelen Uğur A, Nuri A. ve Mustafa S. içeriye silahla girmeye çalıştı.

Restorana girmeye çalışan şahısların üzerindeki silahı fark eden güvenlik görevlisi müdahale etmek istedi. Yaşanan tartışma üzerine işletme müdürü Tahsin G. de dışarı çıkarak içeriye silahla giremeyecekleri uyarısında bulundu.

RESTORANA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Uğur A, Nuri A. ve Mustafa S. yanlarında getirdikleri tabancalarla restorana ateş açarak geldikleri otomobillerle olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonucu işletme müdürü Tahsin G. ile Hüseyin K. vücuduna isabet eden mermilerle yaralandı.

Yaralılar, restoran çalışanları tarafından Özel Bilgi Hastanesine kaldırıldı. Özel Bilgi Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tahsin G. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hüseyin K. ise Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesine sevk edildi.

ZANLILARDAN BİRİ KISKIVRAK YAKALANDI

Yaşanan silahlı saldırı sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve ilk yardım ekibi sevk edilirken kaçan saldırganların kimlikleri kısa sürede tespit edildi. Saldırıyı gerçekleştirenlerden Nuri A. (27) olay yeri yakınlarında yakalanırken, saldırıda kullandığı silahı kaçarken yol kenarına attığını ileri sürdü.

Polis ekipleri bölgede yaptıkları aramada silahı bulamadı. Uğur A. ve Mustafa S'nin bir otomobille kaçtığını belirleyen polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title