Haberler

Başkent'te Kundaklama Şüphesi

Başkent'te kundaklama şüphesiANKARA - Ankara'nın Keçiören İlçesinde lüks araç yandı.

Başkent'te kundaklama şüphesi

ANKARA - Ankara'nın Keçiören İlçesinde lüks araç yandı. Polis, kundaklama şüphesine ilişkin inceleme başlattı.

Olay, sabaha karşı Ankara'nın Keçiören İlçesine bağlı Ovacık Mahallesi 605. Sokakta meydana geldi. Olay sırasında evinin balkonuna çıkan bir kişi, park halinde bulunan 06 HMK 63 plakalı Hasan U.'ya ait aracın ön kısmından alevlerin yükseldiğini gördü. Araç sahibine haber verilmesi üzerine Hasan U. ile çevredeki vatandaşlar yanan araca su ve battaniyelerle müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken itfaiye erleri de yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken lüks otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Kundaklama iddiası

Görgü tanıklarının iddiasına göre, araç yanarken 3 kişi ellerinde su şişeleri ile çevredeki sokaklara kaçtı. Kundaklama şüphesi üzerine gelen olay yeri inceleme ekipleri otomobilde parmak izi araştırması yaptı. Hasan U. ifade vermek üzere karakola giderken polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Keçiören Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title