Haberler

Ankara'da Araç, Vince Çarptı: 3 Ölü

Güncelleme:

Ankara'da bir araç, üst geçidin tamirini yapan vincin ayağına çarptı. Kaza sonucunda araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'da üst geçidinin bakım onarımını yapan vincin ayağına çarpan araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından cansız bedenler, morga kaldırıldı.

ARAÇ, VİNCE ÇARPTI

Olay gece saat 1 sularında Fatih Sultan Mehmet Bulvarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Ayaş istikameti Şeker Kavşağı'nda 34 KV 5071 plakalı araç, Şeker Üst Geçidi'nde bakım onarım çalışması yapan 06 U 4980 plakalı vincin sabitleme ayağına çarptı.

ARAÇTA BULUNAN 3 KİŞİ ÖLDÜ

Çarpma sonucu 34 KV 5071 plakalı araç içerisinde bulunan Erkan Ö, Enis Berk Ö. ve Mertcan G. olay yerinde yaşamını yitirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemelerinin ardından Erkan Ö, Enis Berk Ö. ve Mertcan G.'nin yaşamlarını yitirdiği tespit edildi.

CANSIZ BEDENLERİ MORGA KALDIRILDI

Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Erkan Ö, Enis Berk Ö. ve Mertcan G. Cansız bedenleri Ankara Keçiören Adli Tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan, üst geçitte çalışma yapan 5 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Gizem:

Böyle bir habere hangi Gerizekalılar alkış emojisine tıklıyor anlamıyorum . yazık, gerçekten çok yazık. .

18
1
yanıtYanıtla
KAAN:

ALLAH C. C RAHMET ETSİN. BİZE BİR SU TANESİNDEN HAYAT VEREN ALLAHDIR. KULLAR PLAN YAPAR ALLAH C. C BU PLANI BOZAR. O YÜZDEN ARTIK HİÇ KASMIYORUM ÇOK ÇABALADIM GEÇMİŞTE AMA OLAN GENE OLUYOR

10
0
yanıtYanıtla
angaralı:

yapacagnız bakımında yapacagnız işinde ulan karanlıkta görünmuyolar bile. . . . sanarsın hızrsızlık yapıyolar dostalr alışverişte görsün mantıgı herkes tribune kımse kendıne değil riyakarlıkta sınırsızız hacılar. . .

9
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

APTALCA DİKATSİZCE ÖNLEM. ALINMADAN YAPILAN BİR ÇALIŞMA SONUÇ ÜÇ İNSANIN CANINA HAYATINA MAL OLMUŞ.

8
0
yanıtYanıtla
yazık:

vinç''in ayagında tehlike isareti varmıydı ??

8
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

kaç mt. ilerden uyarılar yapılmalı, işaretler koyulmalı. kaza mı

4
0
yanıtYanıtla
Üzeyir demir:

Tesadüf yaşıyoruz yer emniyetidiye birşeyyok nur içinde yatsınlar busaatden sonra elden bu geliyor

1
0
yanıtYanıtla
Ka:

Ters yönde ve de en sol şeritte bakım çalışması yapıp yeterli önlem alınmayan başka bir ülke daha yoktur. Çok genç yaşta kaybettik dostlarımızı, mekanları cennet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Ayla:

Allah rahmet etsin ama alkollulermis. Yazık etmişler kendi canlariyla kendileri oynamış mekanları cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Türkiyede sıradan bir gün işte suçlu yoldan geçen bir başka kişi derler hemen çakma bir suçlu bulurlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title