Haberler

Başkent'te Hannibal Dehşeti

Türkiye'yi Dehşete Düşüren ve 'Hannibal' Filmini Aratmayan Cinayetin Zanlısı Özgür D., Savcılığa Verdiği İfadesinde, "Yakalanmasaydım Öldürmeye Devam Edecektim" Dedi.

Türkiye'yi dehşete düşüren ve 'Hannibal' filmini aratmayan cinayetin zanlısı Özgür D., savcılığa verdiği ifadesinde, "Yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim" dedi.

Ankara'da 'Kuzuların Sessizliği' filminde ünlü aktör Antony Hopkins'in canlandırdığı 'Dr. Hannibal Lecter' karakterine özenen ve Cafer Er'i tıpkı Hannibal gibi öldürerek yiyen Özgür D. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Halil Acıoğlu tarafından ifadesi alınan zanlı Özgür D. tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlı Özgür D. Savcılıkta verdiği ifadesinde, İmrahor Vadisi'nde içki içen Cafer Er ile karşılaştığını, takip ettiğini ve daha sonra öldürdüğünü söyledi. Ardından Er'in özellikle bacak ve kollarındaki eti kemikten ayırdığını ve bir poşete koyarak evine getirerek buzluğa koyduğunu belirten zanlı Özgür D., ilk önce çiğ olarak etin tadına baktığını kaydetti. İnsan etinin hayvan etine göre yağsız ve hafif olduğunu söyleyen zanlı Özgür D., "Eti ilk tattığımda tadı çok kötüydü. Yavan geldi. Alışmak için yemeye

devam ettim. Eğer yakalanmasaydım öldürmeye devam edecektim" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Zanlı Özgür D., cinayetin ardından poşetlere koyduğu insan etlerini ailesinden habersiz eve getirdiğini ve buzluğa koyduğunu ifadesinde belirtti. Özgür D., ifadesinde, 'Hannibal' filmini seyrettiğini ve cinayeti işlerken filmden etkilendiğini söyledi.

(EDA-HAN-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title