Haberler

Başkent'te Dehşet! Cinnet Getiren Oğul, Annesini Pompalı Tüfekle Öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da evlenip boşanmış olan oğul, annesiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle pompalı tüfeğe sarılan oğul, annesini öldürdükten sonra kendisini eve kilitledi.

Başkent'te cinnet getiren bir şahıs, pompalı tüfekle annesini öldürdü. Olay yerine gelen kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

ANNESİYLE TARTIŞIP SİLAHLA VURDU

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. S.İ. saat 10.00 sıralarında 990 Sokak'ta bir apartman dairesinde ikamet eden annesi Z.İ.'nin evine gitti. Bir anda alevlenen tartışma sonucu S.İ. evde bulunan pompalı tüfeği annesine doğrulttu. Anne bir türlü oğlunu sakinleştiremedi. Aniden cinnet getiren S.İ. tüfeği ateşleyerek annesini vurdu.

KAPIYI AÇMAYAN OĞUL POLİS GELİNCE TESLİM OLDU

Silah sesini duyan komşular hemen eve koştu. Şahıs kapıyı açmayınca, durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık ekipleri polis eşliğinde binaya çıktı. Annesini vuran S.İ. polisleri görünce kapıyı açtı ve teslim oldu. Sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde kalan 2 çocuk annesi Z.İ.'nin öldüğünü tespit etti.

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Ekipler durumu savcı ve Olay Yeri İnceleme birimine bildirdi. Savcının inlemelerinin ardından olayla ilgili deliller titizlikle toplandı. Toplanan deliller sonrası annenin cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, ailenin yakınları evin önüne akın etti. Evin önünde toplanan kalabalık arasında bazı kişiler sinir krizleri geçirdi. Annesini öldüren S.İ.'nin yakın zamanda evlendiği ve ardından boşandığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

CİNNET DEĞİL CEHALET:

Cinnet nedir ya? Bir cinnettir tutturmuş gidiyorlar. Cinnet getirdiysen kendine kıyarsın, masumlardan ne istersiniz! Yazık. . .

9
0
yanıtYanıtla
Adanali Ali Dayi:

Arkadaslar bu pompali tüfek satisi yasaklanmadikca daha cok Canlar yanacak Cinnet geciren pompaliya sariliyor son 3 günde pompaliyla ölenlerin sayisi nerdeyse 15 i buldu ya daha kac kisinin ölmesi lazim bu pompali tüfek satisinin yasaklanmasi icin

5
0
yanıtYanıtla
Sibel:

Bunu yapan akilsiz vicdansiz biriymis demek insan öz annesini öldururmu hic allah belani versin insallah hapise gidersin daha neler görecegiz ala ala insanlar delirmis resmen

3
0
yanıtYanıtla
Nedim:

aferin sizlere

0
1
yanıtYanıtla
Manav:

Yine pompalı tüfekle cinayet bu silah birileri kızdıklarında adam öldürsün diyemi ruhsatla veriliyor bukadar cinayet işlendi yetmedimi kanıt daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor bu ülkede silive silah verilmez çünkü ne bu eğitim düzeyine nede insanlığa sahibiz bizim silahtan anladığımız hasmını veya para tartışmasında karşısındaki tehtit etmek ve öldürmek

1
0
yanıtYanıtla
cosmos:

yakın 1. derece aile karşı işlenmiş suçlar mühebbet sonsuz cezaevi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title