Haberler

Başkent'te 23 Nisan Kutlamaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Başkent'te renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında Altınpark'tan hareket eden 'Sevgi Seli Korteji' 9 kilometre yol kat ederek Kızılay Meydanı'na ulaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kortej eşliğinde kutlamalara katılarak çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Altınpark'tan hareket eden rengarenk oyuncak figürleri ve çocukların yer aldığı 'Sevgi Seli Korteji' ile start aldı. Mehter Takımı ile Ankara Kulübü üyesi Seğmenlerin bir başka anlam kattığı kortejde, Atatürk figürüyle özel olarak hazırlanan dorse, Türk bayrağı ve ilk TBMM'nin minyatür görüntüsünün yer aldığı figüratif dorseler, Başkentliler tarafından beğeniyle izlendi. Çocukların hayal dünyasına yönelik, alev püsküren ejderha, dev adam, dağcı ve mekanik adam, peynir adam, sevimli şişman dev, mavi pelerinli adam, Nasrettin Hoca, sarı kanarya ve kedicik, şişman aile, uçan ejderha, mavi cüceli köy ve orman hayvanları gibi benzeri temaların işlendiği 111 dorsenin geçişi çocuklar başta olmak üzere yol boyunca toplanan Başkent'liler tarafından alkışlandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek ile birlikte Sevgi Seli Korteji'ne katılarak çocukların bayramını kutladı. Çocukların bayramına ortak olan Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, kortejin geçişi sırasında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Lazer ışıklı gösterilerin de yapıldığı Sevgi Seli Korteji, 9 kilometre yol kat ederek Kızılay Meydanı'na ulaştı.

(TB-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title