Haberler

Başkent Platformu Yüksek Kurulu Toplandı

Başkent Platformu İcra Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, platform olarak başkentte yaşayanları dikkate almadan onların hatıralarını göz ardı ederek yapılan yerel yönetim anlayışına dur diyeceklerini bildirdi.

Başkent Platformu İcra Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, platform olarak başkentte yaşayanları dikkate almadan onların hatıralarını göz ardı ederek yapılan yerel yönetim anlayışına dur diyeceklerini bildirdi.

Başkent Platformu Yüksek Kurulu, Göksu Restoran'da yapıldı. Kurulun açılış konuşmasını yapan İcra Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, platformun başkente sahip çıkmak, başkentin sorunlarına çare olmak, başkentlilik bilincini geliştirmek için kurulduğunu belirtti.

Yüksek kurulun başkentin her türlü sorununu ve farklılığını kısa sürede bütün başkentliye göstereceğini dile getiren Ceylan, "Bu hareket, yenilikçiliğiyle yaptığı faaliyetlerle başkentte yaşayanları başkentle tanıştıracak. Başkentin güleryüzlülüğünü, efendiliğini, girişimciliğini, saygınlığını, tarihini, güzelliklerini, kültürünü ön plana çıkaracak" diye konuştu.

Üniversiteleriyle teknokentleriyle savunma sanayisiyle başkentin silikon vadisine ulaşmasına öncülük edeceklerini ifade eden Ceylan, turizmin başkenti olması içinde çalışacaklarını bildirdi. Ankara'nın sporun ve sanatın başkenti olması gerektiğini de vurgulayan Ceylan, yenilikçi kalkınma projeleri ve fikirleriyle başkentin gelişmesine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Nevzat Ceylan, "Yaşanabilir, çağdaş, çevreye duyarlı, insanlara saygılı, yeşil alanların çoğaldığı park ulaşım, trafik sorunun olmadığı bir başkent olması için çalışacağız. Platform olarak başkentte yaşayanları dikkate almadan onların hatıralarını göz ardı ederek yapılan yerel yönetim anlayışına dur diyeceğiz" dedi.

Başkent Platformu Onursal Başkanı Ayhan Sümer ise platformun amaçlarına ulaşabilmesi ve başarılı bir kuruluş olabilmesi için hep beraber çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıya, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Başkent Platformu Onursal Başkanı Ayhan Sümer, Onur Kurulu Başkanı Saffet Arıkan Bedük, İcra Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan, Onursal Başkan Ayhan Sümer, Kurucular Kurulu Başkanı Hasan Korkmazcan, Genel Koordinatörü Gazeteci Yazar Mehmet Akyol, Üniversiteler Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sungurluoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Merve Yıldızalp

Yayıncı: İbrahim Uyar - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Ceylan Göksu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title