Haberler

Başkanlar, Seferihisar'da Öğrenciler ile Bir araya Geldi

Güncelleme:

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptığı konuşmasında, Menteşe'de 2 çalıştayın gerçekleştirildiğini belirtti.


Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin İzmir Seferihisar'da düzenlemiş olduğu "Farkındalık" konulu 15. Yaz Eğitim Kampına katıldı.

İzmir- Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve ev sahibi İzmir- Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'in de katılım gösterdiği eğitim kampında, Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Başkanlar, "Yerel Yönetimler ve Birlikte Çalışılabilirlik" konusunda birer konuşma yaptılar.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptığı konuşmasında, Menteşe'de 2 çalıştayın gerçekleştirildiğini belirterek, "TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Genel Merkez ve İzmir Şubemizin de katıldığı bu çalıştaylarımız da Muğla ve Menteşe'de yaşanan sıkıntıların irdelenmesi ve çözüm yolları aranması bakımında çok verimli toplantılar yaptık. Bu çalıştaylarımızı ilimizde ve ilçemiz Menteşe'de yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Gümüş, kendisinin de Harita ve Kadastro Mühendisi olduğunu belirterek, "Arkadaşlar bende Harita ve Kadastro Mühendisi bir meslektaşınızım. Aynı zamanda Menteşe Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Sizlere tavsiyem siyaset yapın. Eğer siz siyaset yapmazsanız, mutlaka sizlerin yerini yapacak, sizlerin dolduracak başkaları olacaktır. Siyasete girmeniz ile siyasetin kalitesi de artacaktır. Benim gibi sizlerde bir Belediye Başkanı, bir Milletvekili olabilirsiniz." dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Sizin Meslek grubunuzun Belediyelere çok önemli katkıları oluyor. Bu nedenle mesleğiniz çok özel ve önemli. Bunun bilinciyle eğitim hayatınızı sürdürmeniz de fayda var diye düşünüyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, "İstanbul 5 bin kilometrekare, Kocaeli 2 bin kilometrekare. Muğla kaç bin kilometrekare biliyor musunuz? Tam 13 Bin kilometrekare. Bir uçtan bir uca 4 saatte gidiyoruz. Muğla'nın Bin 470 kilometre kıyısı var. Akdeniz'de kıyısı olan 19 ülke var. Muğla'nın kıyı uzunluğu, Akdeniz'deki kıyısı olan 9 ülkenin kıyı uzunluğundan daha fazla. Ayrıca en yüksek özel çevre koruma alanına sahip bir il Muğla. Bunları şu nedenle söylüyorum. Sorumluluk alanımız çok geniş. Bu kadar geniş bir coğrafya da birlikte çalışmamız da çok önemli. Kurum ve odalar arasında birlikte çalışabilirsek, kentlerimizi daha modern ve daha yaşanabilir inşa ederiz." dedi.
Konuşmaların ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin İzmir Seferihisar'da düzenlemiş olduğu 15. Yaz Eğitim Kampına yapmış olduğu katkı ve katılımlarından dolayı birer teşekkür plaketi ve

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Seferihisar Menteşe Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title