Haberler

Başkanlar Hanlı Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Han ilçesinin de Eskişehir gibi turizm merkezi olması için çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Başkan Büyükerşen, Han Belediyesi ile uyum içinde çalışarak bu dönemde Han'ın altyapı ve üst yapısını yenilediklerini, Han'a muhtarlar için ofisler ve yeni itfaiye hizmet binası kazandırdıklarını ifade etti. Ayrıca Han'a birçok ilçede olmayan bir meydan kazandırdıklarını ifade eden Başkan Büyükerşen, Hanlılardan gelen talepler doğrultusunda ilçeye yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Erdal Şanlı'ya her zaman güvendiklerini ve desteklediklerinin altını çizen Başkan Büyükerşen yaptığı konuşmada "Bu dönemde de yüreği güzel Han'lı hemşehrilerimden sevgili Erdal'ı desteklemelerini bekliyorum. İnanıyorum ki Han İlçemizde oylarımızı arttıracağız. Hep birlikte Mart'ın sonunda baharı yaşayalım" dedi.

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ise "Göreve geldiğim günden bu yana hiçbir zaman parti gözetmeksizin herkesin Belediye Başkanı oldum. Güzel ilçemizde herkese kapımız açık. Bu dönemde de herkesin Başkanı olmayı sürdüreceğim. Hocamızın desteği ile ilçemizde altyapı ve üstyapıda büyük yatırımlar gerçekleşti. Ayrıca itfaiye hizmet binasına ve modern muhtarlık binalarına kavuştuk. En önemli yatırımlardan biri de şuan da bir arada bulunduğumuz ilçe meydanımızı güzel ilçemize kazandırdık. 31 Mart'tan sonra Han'a gelir sağlamak amacıyla turizm alanında ve tarımsal alanda çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi ile sürdüreceğiz" dedi.

Başkanlar daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, İYİ Parti, AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İtfaiye Han Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title