Haberler

Başkanlar Elektrik Kesintilerini Görüştü

Güncelleme:

Diyarbakır TSO, DESOB ve DTB Başkanları, elektrik kesintileriyle ilgili DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ile görüştü.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şeyhmuz Bayhan, son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri ve bu kesintilerin sosyal yaşama ve ekonomik alana verdiği zararları görüşmek üzere Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan'ı ziyarette bulundular.

Oda temsilcileri, üyelerinin elektrik kesintilerinden dolayı yaşadıkları kayıplara değinerek, kesintilerin devam etmesi durumunda sanayicinin, esnafın ve ticarethane sahiplerinin uğrayacakları zararın boyutlarına dikkat çektiler. Özellikle, sürekli elektrik kesintilerinin sanayi sektöründeki üretimi olumsuz anlamda etkilediğini belirten oda başkanları, bu anlamda gereken önlemlerin alınması ve altyapıdaki eksikliklerin giderilmesi adına DEDAŞ yetkililerine taleplerini ilettiler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Ahmet Sayar Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title