Haberler

Başkanlar Dursunbey'e Konuk Oldu

Güncelleme:

Havran, İvrindi, Kayapa, Büyükyenice ve Kepsut belediye Başkanları eşleri ile birlikte Dursunbey'e misafir oldular.

Afyon'da yapılan Marmara Belediyeler birliği hizmet seminerinden dönen Havran, İvrindi, Kayapa, Büyükyenice ve Kepsut belediye Başkanları eşleri ile birlikte Dursunbey'e misafir oldular.

Geçtiğimiz gün Afyonkarahisar'da yapılan Marmara Belediyeler Birliği eğitim seminerine katılan ve gidiş dönüş yolu olarak Dursunbey Kütahya yolunu kullanan 5 Belediye başkanı seminerin ardından Dursunbey'de mola verdiler. Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'ın konuk ettiği İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul,Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık,Büyükyenice Belediye Başkanı Ahmet Özen ve Başkanların eşleri Suçıktı mesire yerine ağırlayan M. Ruhi Yılmaz konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu.

Dursunbey'de mola veren Belediye başkanları Dursunbey- Kütahya yolunu kullanarak Afyona gittiklerini belirtirken bu yolun Balıkesir'e uzak olana illere yakınlık sağlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ayrıca Dursunbey Belediyesinin çıkardığı Bülten Dergisini inceleyen Başkanlar Derginin tasarımı ve içeriğinden hoşnut kalırken, Belediye Başkanından Bülten ile ilgili çeşitli bilgiler istediler.

Yaklaşık iki saat Dursunbey'e konuk olan Belediye Başkanlarına ev sahipliği yapan Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz konuklarını tek tek uğurlarken, başkanları Dursunbey'e her zaman beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dursunbey İvrindi Kayapa Havran Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title