Haberler

Başkanlar Arslanbey'de

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu Ve Karabalık, Halkın Hayatını Kolaylaştırmak İçin Onlarca Projenin Hizmete Sunulduğu 2010 Yılının Son Gününü De Çalışarak Geçirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Arslanbey'de bir dizi incelemelerde bulundular. Başkan Karaosmanoğlu ve Karabalık, ''2011'de de halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için, ilimizin ve ilçelerimizin değişen ve gelişen vizyonuna yakışan hizmetlere imza atmak için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

Yılın Son Gününde Yoğun Program

Başkanlar, geride bıraktığımız yılın son gününü Kartepe İlçesinde geçirdiler. Başkan Karaosmanoğlu, beraberinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile Arslanbey'de bir dizi incelemelerde bulundular. Başkanlar ilk olarak Atakent ve Taçyaprak sitelerinin üst yapı yöneticileriyle bir araya geldi. Üst yapı yöneticileri ve konut sahipleri, başkanları Arslanbey Atakent Toplu Yapı Yönetimi'nin hizmet binası girişinde güller ve karanfillerle karşıladılar.

Başkanı Güllerle Karşıladılar

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Atakent ve Taçyaprak konutlarında yaşayanlar tarafından büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı. Yönetim binasına girişinde güllerle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ''Bizim için en güzel gül, sizin gülen yüzlerinizdir'' dedi.

Yönetim binasında üst yapı yöneticileri ve bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Karabalık, yapılan hizmetler ve ihtiyaçlara yönelik görüş alışverişinde bulundu. Toplantıda söz alan Karabalık, ''Kocaeli'nde ve Kartepe'de hızlı bir değişim yaşanıyor. İlçede oluşturacağımız kent merkezi ve buna sağlanacak bağlantılarla canlılığı daha da artıracak'' ifadesini kullandı.

Eksikleri Gideriyoruz, İhtiyaçları Biliyoruz

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'ın ilçeye verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür ettiği Başkan Karaosmanoğlu da, toplantıya katılan Atakent ve Taçyaprak sakinlerine mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dileyerek sözlerine başladı. Taçyaprak ve Atakent sitelerine büyük önem verdiklerini, buralara sundukları hizmetlerin yanı sıra daha yapacak işleri olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu bölgenin önemli ihtiyaçlarını birer birer giderdik. Kalan eksikleri de tamamlayacağız. Kartepe, Kocaeli'nin en güzel, en avantajlı bölgelerinden biri haline geliyor'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title