Haberler

Başkandan Af İstediler

Beşiktaşlı Futbolcular, Satışa Konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a Sahip Çıktılar.

Beşiktaşlı futbolcular, satışa konan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’a sahip çıktılar.

İki arkadaşlarını tekrar aralarında görebilmek için Yıldırım Demirören’e ricada bulundular.

TERLİK kavgası yüzünden Beşiktaş’tan afaroz edilen ve satışa konan kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için siyah beyazlı futbolcular devreye girdi.

İki takım arkadaşları için çok üzüldüklerini ifade eden oyuncular dün başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek, İbrahimlerin affedilmesini istediler. Yönetim tarafından takım kaptanlığına getirilen Delgado ve Nobre, arkadaşları adına Avusturya’daki kampta bulunan Demirören ile dün bir araya gelerek özel bir görüşme yaptılar.

Yanımızda olsunlar

İki futbolcunun da öncelikle Türk futbolu ve Beşiktaş adına önemli isimler olduğunu belirten çiçeği burnunda kaptanlar, "Biz bir aileyiz. Aile içinde bu tür kavgalar ve atışmalar olur. Basit bir olaydan çıkan bu olayın fazla büyütüldüğüne inanıyoruz. Bizler arkadaşlarımızı çok seviyoruz. İbrahim Üzülmez de İbrahim Toraman da bu takımın ihtiyaç duyacağı futbolcular. İki arkadaşımızı da uzun maratonda yanımızda görmek istiyoruz.

Son karar sizin

Yine de son karar teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve sizlerindir. Ama, biz takım olarak sezona mutlu bir şekilde başlamak istiyoruz. Arkadaşlarımız da aramızda olurlarsa gücümüze güç katarlar. Sizler bir karar aldınız ama bu kararı tekrar gözden geçirirseniz bizleri çok sevindireceksiniz. Her türlü kararınıza saygımız var" diyerek iki futbolcu için son kez Demirören’den af istediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title