Haberler

Başkana Yollayacaklar

Arkadaşlarıyla Fethiye Körfezi'nde Açılan Taner Aydın, Sarı Lacivert Renkli, Yaklaşık 25 Santimetre Uzunluğunda, 880 Gram Ağırlığında "Lapin" Cinsi Balık Yakaladı.

ARKADAŞLARIYLA FETHİYE KÖRFEZİ'NDE AÇILAN TANER AYDIN, SARI LACİVERT RENKLİ, YAKLAŞIK 25 SANTİMETRE UZUNLUĞUNDA, 880 GRAM AĞIRLIĞINDA "LAPİN" CİNSİ BALIK YAKALADI.

Fethiye'de balıkçılar, sarı lacivert renkli balık avladılar.

Fethiye balık pazarına getirilen sarı lacivert renkli balık, vatandaşların ilgi odağı oldu. Özellikle Fenerbahçe taraftarları, balığı yakından inceledi. Balığın bol bol fotoğrafını çeken taraftarlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Fenerbahçe taraftarlarının balığı 2 bin YTL'ye satın almak istediğini

belirten Tamer Aydın, şöyle konuştu:

"Böyle bir balığı ilk kez görüyorum. Daha önce bu renklerde olanına

rastlamamıştım. Balığı yaklaşık 200 metre derinde misinayla yakaladım.

Sarı lacivert renkli bu balığı şoklayıp, Aziz Yıldırım'a göndereceğiz. Balığı görenler ilgi ile izliyor. Ben de Fenerbahçeliyim. İnşallah Fenerbahçe'ye şans getirir ve şampiyon oluruz."

Balık halindeki diğer balıkçılar da Lapin'lerin parlak ve canlı renkleri olduğunu ve renklerinin bulundukları ortama göre değiştiğini ifade etti. Balıkçılar, ilk kez sarı lacivert renkli balık gördüklerini söylediler.

Kaynak: Gecce / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title