Haberler

Başkana Sözümüz Var

Beşiktaş'ın Brezilyalı Yıldızı, "Önemli Teklifler Aldım. Ama Asıl Olan Beşiktaş'ın Menfaatleri. Çok İyi Kazanç Sağlanacaksa Seve Seve Giderim. Başkan Demirören'e Başarı Sözümüzü Geçen Yıl Tutamadık, Bu Yıl Bunu Yerine Getireceğiz" Dedi.

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı, "Önemli teklifler aldım. Ama asıl olan Beşiktaş’ın menfaatleri. Çok iyi kazanç sağlanacaksa seve seve giderim. Başkan Demirören’e başarı sözümüzü geçen yıl tutamadık, bu yıl bunu yerine getireceğiz" dedi.

BEŞİKTAŞ’ın yıldız oyuncusu Bobo "Gidecek mi, kalacak mı?" sorularına açıklık getirirken, kendisine gelen teklifler nedeniyle kafasının karışık olduğunu ancak büyük hedefler peşinde koşan Beşiktaş’ın başarısı için ter dökeceğini söyledi. Beşiktaş’a geldiği günden bu yana çok iyi bir aile ortamı ile karşılaştığına değinen Bobo, taraftarları çok sevdiğini, başkan Yıldırım Demirören’in de kendisine özel ilgi gösterdiğini ifade etti. Brezilyalı futbolcu şöyle dedi:

"İki yıldır Fransa, Almanya, İspanya ve Portekiz kulüpleri transferim için uğraşıyorlar. D.Kiev takımının önemli teklifi vardı. Fransa’dan iki önemli takım menajerimle görüşmüş.

Beşiktaş’ta mutluyum

Türkiye ve Beşiktaş’ta çok mutluyum. Benim için önemli olan Beşiktaş’ın menfaatleri. Çok iyi kazanç sağlanacaksa seve seve giderim. Ama şu anki ortamımdan memnunum ve mutluyum. Başkanım Yıldırım Demirören beni bir yere göndermeyeceğini açıkladı ve rahatladım. Demirören’e başarı sözümüzü geçen yıl tutamadık, bu yıl bunu yerine getireceğiz. Bu sezon büyük başarılara imza atacağız."

Herkes alkışlayacak

Siyah beyazlı kulübün yeni sezon için çok iyi bir takım oluşturduğuna değinen Bobo, "90 dakika savaşan koşan, mücadele eden, çok kaliteli bir ekip olarak dikkat çekeceğiz. Beşiktaş futbol takımının bu sezon sergileyeceği futbolu herkes alkışlayacak. Geçen yıla oranla daha oturmuş ve otoriter bir sistemimiz var. Türkiye’de böylesi bir kadronun bir arada olması önemlidir. Taraftarlar bu sezon kadromuzu izlemeye doyamayacaklar" diye konuştu.

Şansımız Sağlam

Takım içinde mükemmel bir hava olduğuna değinen Brezilyalı futbolcu, "Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenör Mutlu Topçu yönetiminde inanılmaz birlikteliğimiz var. Sağlam hem teknik adam hem takımın ağabeyi gibi bizlere çok destek oluyor. Birçok teknik adamla çalıştım, böylesine işine bağlı ve yürekten çalışan genç hoca ile çalışmak bizler için büyük şans" ifadesi kullandı.

Hedef krallık

TÜRKİYE’nin en dikkat çekici forvet kadrosuna sahip olduklarına değinen Bobo, "Nobre, Batuhan yanında takımda herkesin gol atma yeteneği var. Tabii en önemli silah Holosko’yu unutmamak gerek. Birçok takım arkadaşım gol yollarında çok maharetli ve usta" dedi. Geçen sezon önemli bir sakatlık geçirdiğini ve bazı maçlarda yer alamadığını belirten Bobo şöyle konuştu: "Fizik gücüm her geçen gün daha iyiye gidiyor. Benim işim gol atmak. Yeter ki paslar yerinde ve zamanında gelsin. Bu yıl hedefim Gol Krallığı listesinde iyi bir yer elde etmek. Takım olarak gol havasını yakaladığımızda inanılmaz coşuyoruz. Çok keyif alıyoruz. Benim için gol atmak kadar attırmak da zevkli."

Forvette tek ya da ikili oynamanın kendisi için fark etmediğinin altını çizen Brezilyalı yıldız, "Forvette oynadığınızda Delgado, Tello gibi önemli isimleri itici güç olarak düşünüyorsunuz. Ertuğrul Sağlam ile büyük başarılara ve hedeflere ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadesi kullandı.

Stilim farklı

STİLİNİN Türkiye’deki golcülerden farklı olduğunu söyleyen Bobo, "Her golcünün stili değişiktir. Benimkisi çok daha farklı. Rakip ceza alanı içinde top beklemem. Topu, golü koklarım. Rakip defansta kim oynarsa oynasın farketmez" dedi. Rakibi olarak gördüğü golcüleri G.Saraylı Ümit Karan, Trabzonsporlu Umut, Fenerbahçeli Deivid olarak gösteren Bobo, "Deivid sakatlandı, çok üzüldüm" diye konuştu.

Sıkıntı moral

Beşiktaş’ta tek sıkıntı moral. Taraftarlarımız bizim arkamızda durur ve desteklerini artırarak sürdürürse takım olarak zaferlere imza atarız. Geçen yıllarda genç arkadaşlarımız tribünler tarafından hırpalanırken takım olarak yara aldık.

Tartışma unutulur

Kaptanlarımız İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez’in neden tartıştıklarını bilmiyorum. İnsanlar aile içinde de tartışma yaşıyor. Bunlar unutulur. Önemli olan gelecekte daha iyi olmaktır. İkisi de Türk futbolu için yararlı oyuncular.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title