Haberler

Başkan Yılmazer, Şoförü Hakkında Soruşturma Başlattı

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İstanbul'da Bir Travesti ile Fuhuş Pazarlığı Yaptığı İddia Edilen Makam Şoförü Hakkında Soruşturma Başlattı.

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İstanbul'da bir travesti ile fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen makam şoförü hakkında soruşturma başlattı.

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer'in 57 AK 001 plakalı makam otomobiliyle İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüşmek için gittiği sırada şoförünün, resmi plakalı makam aracına travesti alırken görüntülendiği iddiaları sonrası Başkan Yılmazer, şoförü hakkında soruşturma başlattı. Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, iddialar üzerine şoka girdiğini söyledi. Olayın gerçekleştiği saatlerde kendisinin İstanbul'da otelde dinlendiğini belirten Yılmazer, "Ben konuyu sabah telefonla

öğrendim. Adeta şoka girdim. Böyle bir şey olduğuna inanamıyorum. Olayın detaylarını bilemiyorum. Utanç verici bir konu. Olayı duyduğum an, gözüme gözükmemesi yönünde kendisine haber verdim ve daha kendisini görmüş değilim. İstanbul'dan da başka bir şoförle geldim. Artık kendisini görmek istemiyorum. Bırakın resmi araçla, özel araçla dahi olsa belediye başkanının şoförünün bu tür olayların içine karışması bile beni rahatsız eder. Konuyla ilgili yasal işlem başlattık" dedi.

(SÖ-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title