Haberler

Başkan Yılmazer'den Öğrencilere Konferans

Güncelleme:

Sapanca Belediyesi Meclis Salonu'nda misafir eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, öğrencilerin talebi üzerine kendilerine yerel yönetim konusunda konferans verdi.

Okul 4.sınıf öğrencileri olan 27 kişilik öğrenci topluluğunun her konudaki sorularını da cevaplayan Başkan Yılmazer, öğrencilerin özellikle belediyenin işleyişi üzerine olan sorularına çok açık yüreklilikle cevaplar verdi ve iyi bir ekip olmadan yerel yönetim çalışmalarının başarılı olmayacağını vurguladı. Özel yaşamına ilişkin öğrencilerin sorularına samimiyetle teşekkür ederek cevap veren Başkan Yılmazer, aslında belediye başkanı seçilenlerin pek de özel yaşamının kalamayacağını ve günün her saatinde halkın sorunlarına çare üretmenin çok değerli bir iş olduğunu da belirtmeden geçemedi.

Konferans boyunca Başkan Yılmazer'in neşelenmesini de sağlayan öğrenciler, kendilerini konferans için kabul eden Başkan'a çok içten teşekkürlerini sundular. Gösterdiği duyarlılık nedeniyle öğrencileri kutlayan Başkan Yılmazer, ziyaretleri için asıl kendisinin öğrencilere teşekkür borçlu olduğunu belirterek, yaşamları boyunca öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title