Haberler

Başkan Yılmaz, Muhtarlar ve Meclis Üyeleriyle Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla 'Gönül ve Hizmet Birlikteliği' İçin Bir Araya Geldi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla 'gönül ve hizmet birlikteliği' için bir araya geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. Samsun’da yürüttükleri hizmetlerin ilerleyen yıllarda da aratarak yeni şekillerle devam edeceğini belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan 'kentsel dönüşüm projeleri' Anadolu, Zeytinlik, Kökçüoğlu gibi Mahallelerde ağırlıklı olacak. Samsun'da yaklaşık 100 bine yakın bir nüfusun yaşadığı alanda sağlıklı olmayan kent dokusunda bir yaşam var" dedi.

Samsun olarak yaşanabilecek bir depremde çok fazla zararın ve ziyanın hatta can kaybının olma ihtimalinin yüksek olduğuna, kötü yapılaşmış mahalle dokularının bulunduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Bu mahalle dokularını ilerleyen zaman içerisinde şüphesiz ki imkanlar oranında dönüşümü ve değişimi yerine getirmek gerekiyor" diye konuştu. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarını bir platformda buluşturarak şehrin genel sorunlarını görüşmek ve ilişkilerini geliştirmek amacıyla toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Çok yoğun bir gündemle zamanla yarışarak çalışıyoruz. Zaman zaman hak etmediğimiz bazı olumsuzluklar yaşanıyor. Bu olumsuzlukları olumluya dönüştürmek için oldukça fazla mücadele vermekteyiz" şeklinde konuştu.

(OE-SA) 11.04.2008 21:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title