Haberler

Başkan Yılmaz: "Lojistik Köy Şehrimize Çok Şey Kazandıracak"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köyün Samsun’a çok şey kazandıracağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köyün Samsun'a çok şey kazandıracağını söyledi.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin yüzde 40 hisse ile en büyük ortağı olduğu Lojistik Köy Projesi ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Proje alanında incelemelerde bulunan ve yetkililerden projenin son durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz, 40 milyon euronun üzerinde bir bütçeye sahip olan projenin Samsun için önemine dikkat çekerek, "Bu proje hem prestij hem kent ekonomisi hem de istihdam açışından şehrimize çok şey kazandıracak" dedi.

Projenin büyük oranda şekillendiğini ve inşaat çalışmalarında önemli bir yol alındığını anımsatan Başkan Yılmaz, "Hem alt yapı hem üst yapı konusunda belirli bir noktaya gelindi. Biz artık bundan sonra işin hayata geçtikten sonra yapılması gereken yönetimsel planlamalarını, işbirliklerini ve işleyişe yönelik süreçlerini de düşünmek ve planlamak zorundayız. Bu basit bir işletme ya da fabrika değil. İş süreçlerini iyi yönetmek ve bunun için de büyük düşünmek zorundayız. Dünyada bu işi yapan başka ülkelerdeki örnekleri incelemeli ve bu işletmelerle karşılıklı işbirliğinin de yollarını belirlemeli, iletişimimizi kurmalıyız. Yine bu iş yapılırken ülkemizin ilgili kurumları ile TDDY, DHMİ, THY gibi aktörlerle de nasıl bir çalışma prensibimizin olacağını belirlemeli ve bunlarla yapılacak olan protokol ve işbirliği sürecinin adımlarını da planlamalıyız" diye konuştu.

Yapılan toplantıya Başkan Yılmaz'ın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Coşkun Öncel, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, SASKİ Kanal İşleri Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Samsun Lojistik Köy Projesi Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Abdullah Gökbilgin ve proje yetkilileri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title