Haberler

Başkan Yılmaz Köy Hayırlarında

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hafta sonu yapılan mahalle hayırlarına katıldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hafta sonu yapılan mahalle hayırlarına katıldı. Başkan Yılmaz 2 günde 7 köy hayrına katılarak, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Balıkesir ve kırsal mahallelerde Mayıs ayının girmesi ile başlayan köy hayırlarına Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'da ekibi birlikte katılıyor. Başkan Yılmaz bu hafta sonu yedi kırsal mahallenin hayrına katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve bağrına bastığı Başkan Yılmaz, "Halkımızın gözlerinin içinin gülmesi ve hizmetlerimizden memnun olması bizleri de çok mutlu ediyor" dedi.

Başkan Yılmaz ve ekibi hafta sonunda güne Turplu Mahallesinde başladı, ardından; Ovacık, Tatlıpınar, Şamlı, Boğazköy, Kamçıllı, Çaypınar mahallelerinde yapılan köy hayırlarına katıldı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gittiği kırsal mahalle hayırlarında halka seslenerek, geleneklerimizin göreneklerimizin dinimize göre yaşamanın çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Yağmur demenden herkesin kırsal mahallelerine gelip hayırlarına sahip çıkmasının önemine dikkat çeken Bakan Yılmaz, "Sanayi gelişirken kırsal mahallelerimizde çiftçilik gelişsin istiyoruz. Çiftçilik geliştikçe, halkımız toprağına daha yakın olsun, toprağından uzaklaşmasın, hepimizin mahallelerimize bağı olsun istiyoruz. Allah'a çok şükür, kırsal mahallelerimizde her yere çocuk parklarını koyduk, okullarımızın da bakımlarını yaptık. Çöp konteynerlerinden tutun da fitnees aletlerine kadar birçok ihtiyacımızı giderdik. Yıllar hızlı geçiyor, ekiplerimizle birlikte sabah 7'den gece 02.00'a kadar şehrimizin derdi ile dertleniyoruz. Şehrimizin önce kişiliği olsun Karesi'yi herkes duysun istiyorum. Ben Karesiliyim derken övünerek söyleyelim. Sizlerin desteği ile hem Karesi'yi hem de Balıkesir'in adını daha çok duyuracağız. Hayrımız hayırlara vesile olsun, Allah hayırlarınızı kabul etsin.Verdiğiniz emanete sahip çıkarak, şehrimizi yönetmeye çalışıyoruz. Gücümüzü sizin enerjinizden ve ilginizden alıyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cevdet Yılmaz Balıkesir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title