Haberler

Başkan Yılmaz Kırsal Mahallelerde

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kırsal mahallere hizmet götürmek için kırsaldan çıkmıyor. Başkan Yılmaz, kırsalda taş döşenen ve döşenmeyen sokakları karış karış gezdi. Karesi ilçesini daha iyiye götürmek için bir günde 9 bin 450 metre yol yürüyüp yapılan işleri tek tek kontrol etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ekibi ile beraber kırsal mahalleleri karış karış geziyor, vatandaşları dinleyip taleplerini çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz; Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlükleri ile birlikte Armutalan, Beyköy, Ortaca ve Kabakdere mahallerinde incelemelerde bulundu. Fitnees ve parkların tamamının bittiği kırsal mahallelerde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, kırsal mahallerin yüzde 80'nin ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

Birçok kırsal mahalleyi çamurdan kurtaran Başkan Yılmaz ve ekibi ziyaretlerde vatandaşların farklı taleplerini de not alarak çözüme kavuşması için talimat verdi. Karesi'de kimsenin çamura basmayacağını yineleyen Başkan Yılmaz, kırsal mahallelerin yüzde 80'inin tamamlandığını ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak sorunları çözdüklerini vurguladı.

Karesi Belediye Başkanı Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ ile uyumlu çalıştıklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ ile beraber alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde suyla ilgili sorunlarının çözümüne odaklandık. Köy konakları, ortak kullanılan alanlar, mezarlıklar düzenlendi, kırsal mahallelerimizde uygulamalarımızı tamamlamak üzereyiz. Kırsal mahallelerimizdeki çalışmaların yüzde 80'i bitti. Yeni kurulmuş belediye tarafından bu çalışmaları 3 yıl gibi kısa bir sürede yapılması bizleri çok memnun ediyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Alaaddin Yılmaz Armutalan Beyköy Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title