Haberler

Başkan Yılmaz'dan Üç İlçeye Müjde

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ulubey, Gürgentepe Gölköy Yolu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. En geç 2016 yılında bu yol hizmete açılacak" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, " Ulubey, Gürgentepe Gölköy Yolu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. En geç 2016 yılında bu yol hizmete açılacak" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Gürgentepe 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Altınordu, Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy yolu için Karayolları Genel Müdürü ve Bölge Müdürü ile görüştüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, yolun 2016 yılına kadar bitirilmesini istediklerini söyledi.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ"

Gürgentepe ve diğer ilçelere verdikleri sözlerin takipçisi olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Gürgentepe ulaşım anlamında zorlu bir ilçe. Seçimlerde, Gürgentepe'nin en önemli sorunu ulaşım dedik. Altınordu, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ilçelerimiz için bu yol çok önemli. Bu konu ile gayretlerimizi de kamuoyuyla paylaştık . Geçtiğimiz günlerde, belediye başkanlarımızla beraber, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne gittik. Buranın ödenek sıkıntısı olmamasına rağmen müteahhit firmayla yaşanan sıkıntıdan dolayı geciktiğini öğrendik. 2015 yılından itibaren Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy'ümüz için hayati öneme sahip yolumuzun hizmete açılması konusunda sonuna kadar desteğiz. Sözümüz söz. Yolumuzu hizmete açacağız" diye konuştu.

"PROJELERİMİZ YILLAR SÜRMEYECEK"

"Hükümetimiz en büyük destekçimiz" diyen Başkan Yılmaz, "Stadyum istedik verdiler. Havaalanı istedik verdiler. Yol dedik yapıldı ve yapılıyor. Hastane dedik verdiler. Belediyemizin yaptığı ihaleler de çok uzun sürmüyor . Ulubey ilçemizde bir şehir meydanı projesi gerçekleştirdik. İnşallah Gürgentepe ilçemizde de gerçekleştireceğiz. Önceden 1 yıl sürerdi bu çalışmalar. Şimdi Ekim ayında başlıyor, Aralık'ın 15'inde bitiyor. Tam 75 günde teslim ediyoruz. Perşembe ilçemizde de bu böyle. Bizim su projelerimizde böyle. 1 yıl, 2 yıl süren su projemiz yok. 8 yerde ihale yaptık, en uzun süreni 4 ayda bitiyor. 2015 yılında suyla ilgili Gürgentepe ilçemizde 2.5 milyon liralık su projemiz var" şeklinde konuştu.

ÜÇ İLÇEYE TOKİ MÜJDESİ

Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerine TOKİ müjdesi veren Başkan Yılmaz, "Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerimizde Büyükşehir olarak toplu konut yapacağız. Bunun para işlerinin ve finans işlemlerinin tamamını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organize edecek. Biz parayla ilgili, vatandaşımızla hiçbir diyaloğa girmeyeceğiz. Projeyi ortaya koyacağız. Önceden kimlerin daireye girmek istediklerinin ön alımı yapılacak. Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz . Yer konusunda hakikaten bizim elimizi rahatlattılar. Bir an önce yer tespitini gerçekleştirdiler . Her şeyi planladık ve organize ettik" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Gürgentepe Gölköy Ulubey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title