Haberler

Başkan Yılmaz: "Bölgemizin ekonomik değeri artıyor"

Güncelleme:

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, işletme sayılarının artmasıyla ilçenin ekonomik değeri ve ticaret hacminin de arttığına dikkat çekerek, yeni istihdam alanları açarak hem Toroslar'ın hem de ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkısı olan esnafın her zaman yanlarında...

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, işletme sayılarının artmasıyla ilçenin ekonomik değeri ve ticaret hacminin de arttığına dikkat çekerek, yeni istihdam alanları açarak hem Toroslar'ın hem de ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkısı olan esnafın her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçede yeni hizmete giren işletmelerin açılışlarını da yaparak, bölge esnafına hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, "Esnaf ve sanatkarlarımız, ekonominin bel kemiğidir. Biz de Toroslar Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanında olmaya, ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye önem veriyoruz. En büyük arzumuz ise esnafımızın mutlu, huzurlu ve güven içerisinde iş yerlerini açmasıdır" dedi.

İlçeyi sosyal ve ekonomik olarak kalkındırmak adına sektör temsilcileriyle de sürekli bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, "İlçemizin yaşam kalitesini daha da arttırmak amacıyla çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle Toroslarımız hızla gelişiyor ve büyüyor. Buna paralel olarak yatırımcı da işveren de tercihini Toroslarımızdan yana kullanıyor. İşletme sayılarının artmasıyla bölgemizin ekonomik değeri ve ticaret hacmi de artıyor. Yeni iş kollarının açılması, istihdama da önemli katkılar sağlıyor. Bundan dolayı da büyük mutluluk duyuyoruz. Bizim en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir. Her alanda gelişen ve kalkınan bir Toroslar'ı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, pandemi süresince en fazla sıkıntı yaşayan kesimlerin başında esnaf ve sanatkarların geldiğini belirterek, buna rağmen birlik ve beraberlik içerisinde sürece sabırla destek veren tüm esnafa teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Atsız Afşın Yılmaz Toroslar Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title