Haberler

Başkan Yıldız'a Teşekkür İçin Sebze Fidesi

Organik domates fidelerini yetiştiren Erciyes Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri, Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Kocasinan Belediyesi'nin bir süre önce vatandaşlara dağıttığı organik domates fidelerini yetiştiren Erciyes Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri, Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Bal ve öğrenciler, Yıldız'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, organik sebze fideleri hediye etti. Hediyeleri çok beğendiğini belirten Yıldız, "Üniversite-sanayi-millet işbirliği toplumun her kesimine çok önemli yararlar sağlar. Organik üretimi teşvik ederken öğrencilerimizin pratik yapmasına da imkan hazırladık. Biz güzelliği paylaşarak çoğaltacağız" diye konuştu.

Prof. Dr. Hasan Bal da 2 ay önce Bekir Yıldız'ı ziyaret ettiklerini ve Karahıdır domates fidesinin üretim ve dağıtımı projesine destek istediklerini anımsatarak "Bize büyük bir destek verdiniz. Öğrencilerimiz uygulamasını yaptı, dağıtımını da sizler sağlıyorsunuz. Çok teşekkür ederiz" dedi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title