Haberler

Başkan Yiğit'ten Yığılca'ya Dev Proje

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçeye modern bir kültür sarayı yapılması için düğmeye bastı.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçeye modern bir kültür sarayı yapılması için düğmeye bastı. Yapılacak olan kültür sarayında gençlik merkezi, kongre merkezi ve modern bir düğün salonu olacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ilçede tarihi projelere imza atıyor. Başkan Yiğit yine bir ilke imza atarak ilçede yaşayan yediden yetmişe herkesi ilgilendiren bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şimdiye kadar sokak aralarında yapılan düğünler artık Başkan Yiğit'in uygulayacağı bir proje ile ortadan kalkıyor. Bu kapsamda ilçeye modern bir düğün salonu ve kültür sarayı yapılıyor.

Yapılacak olan Kültür Sarayı'nda Gençlik Merkezi, Kongre Merkezi ve modern bir düğün salonu bulunacak. Birçok etkinliğin bir arada yapılacağı bu muhteşem projenin Yığılca ilçesinde son yıllarda yaşanan olağanüstü değişimde rolü ve payı çok büyük olacak.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit proje ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "3 yıllık görev süremiz zarfında ilçemizi adeta yeniden imar ediyoruz. Hiçte küçümsenmeyecek birçok projeyi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Nasip olursa mega bir projemizi daha hayata geçirme çalışmalarımız tüm hızıyla ilerliyor. Eşi ve benzeri az görünen, içinde akıl almaz etkinliklerin yapılacağı bir kültür sarayını Yığılca'mıza kazandırma noktasında sona geldik. Yakın bir zaman diliminde temelini atmayı düşünüyoruz. Temel atma töreninde Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü'yü, vekillerimizi, il başkanımız ve valimizi de davet edeceğiz. Bu konuda çok farklı bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Proje bedelimiz 5 Milyon TL civarında olacak ve tamamen öz kaynaklarımızla yapacağız. İnşallah hiçbir kredi kullanmayacağız. Bütün yatırımlarımızda bizlere her türlü katkıyı veren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü' ye, vekillerimiz Fevai Arslan, Ayşe Keşir ve İl Başkanımız Hikmet Keskin'e ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yiğit Faruk Özlü Yığılca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title