Haberler

Başkan Yenigün'den Emeklilere Su ve Ulaşımda Kolaylık Müjdesi

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Yol-iş Sendikası Binasında Bulunan Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Kaya, Yol-iş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı İsmet Tan ve 2 Nolu Şube Başkanı Mevlüt Sağlam'ı Makamlarında Ziyaret Etti.

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Yol-İş Sendikası binasında bulunan Türkiye İşçi Emekliler Derneği Başkanı Mehmet Kaya, Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı İsmet Tan ve 2 Nolu Şube Başkanı Mevlüt Sağlam'ı makamlarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün, gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında ilk olarak doğalgaz çalışmalarının ardından tahrip olan yolların neden onarılmadığı sorusuyla karşılaştı. Dernek ve şubelerin yönetim kurullarında katıldığı ziyaretlerde ortak sorulara cevap veren Yenigün "Alt yapı çalışmasında Doğu Anadolu'nun en büyük projesini gerçekleştirmekteyiz. 50 yıl önce yapılması gerekli doğalgaz çalışmasına yeni başladık. Şuan diğer kurumlarla da istişare halindeyiz. Bizim çalışmamızın bitmesinin ardından diğer kurumlarda kendi işlerini halledecekler. Daha sonrada asfaltlama işlemine başlayacağız. Böylece tahrip olan yolları bir daha bozulmamak üzere düzeltmiş olacağız" dedi.

SU VE ULAŞIMDA EMEKLİLERE AYRICALIK SÖZÜ Ziyaret esnasında Türkiye İşçi Emekliler Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Burhan Yenigün'den, su tarifesi ve şehir içi ulaşımda kendilerine kolaylık sağlanmasını istedi. Belediye Başkanı Burhan Yenigün ise gelen talep üzerine su ve ulaşımda emeklileri sevindirecek hizmet haberini kısa zamanda vereceğini belirtti.

(Eİ-MET-Y) 20.05.2008 18:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title