Haberler

Başkan Yazıcı Kadın Personellerini Unutmadı

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle kadın personellere karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kadın personellerin Kadınlar Günü'nü kutlayan Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı "Kadınlar başımızın tacı, gelecek nesillerin mimarlarıdır. Şüphesiz kadınlar, her fırsatta hatırlanması ve el üstünde tutulması gereken kıymetlilerimizdir. Kadınların yılda bir kez değil, her gün kıymet görmesi gerekir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlarımızın bugününü kutladık. Hani'ye hizmet etmek için özveri ile çalıştıkları için de ayrıca kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, Hani Belediyesi Zeynep Hatun Kadın ve Çocuk Konuk Evinde kahvaltı programı yapıldı. Programa, Hani Belediye Başkan Yardımcısı Hicran Çiftçioğlu ile çok sayıda kadın katıldı. Nene Hatun Kadın Taziye Evi ve Sosyal Tesislerinde de program düzenlendi. Hani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı da katıldığı etkinlikte kadınlara karanfil ile çeşitli hediyeler takdim etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nene Hatun Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title