Haberler

Başkan Yalçın, Vizyon Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede gerçekleştirilen vizyon projelerinden İş Ticaret ve Kültür Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede gerçekleştirilen vizyon projelerinden İş Ticaret ve Kültür Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçın, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, "Vizyon projelerimizden İş Ticaret ve Kültür Merkezi inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Biz de bir taraftan binanın altındaki suyu toplamak için depo yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Bir taraftan yağmur ve kar sularını yer altına almak için yağmur suyu hattı çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Yağmur veya kar yağdığı zaman binanın çatısından ve çevresindeki yağan yağmur ve kar yağışını çevrede su birikintisi olmaması için korgire borularla yer altına alıyoruz. İş Ticaret ve Kültür Merkezi ilçe meydanımıza kimlik kazandıracak bu yüzden ileride oluşabilecek sorunları şimdiden çözüyor. İleride sıkıntı yaşamak istiyoruz. Bu hizmetlerin gelmesinde bizlere desteğini dualarını esirgemeyen pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muzaffer Yalçın Pazaryeri Bilecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title