Haberler

Kayseri'de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atlı Dayanıklılık Yarışması yapıldı

Güncelleme:

Kayseri'de, Talas Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Binicilik Federasyonu ve Kayseri Atlı Spor Kulübünce 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atlı Dayanıklılık Yarışması düzenlendi.

Kayseri'de, Talas Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Binicilik Federasyonu ve Kayseri Atlı Spor Kulübünce 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Atlı Dayanıklılık Yarışması düzenlendi.

Talas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmada 52 binici, 21-23 Mayıs tarihleri arasında Ali Dağı 360 parkuru ve çevresinde gerçekleştirilen atlı dayanıklılık kupasında kıyasıya yarıştı.

Yarışmada,105 kilometre parkurda Bekir Dilari "Kelebek" isimli atıyla birinci, Hikmet Burhan Kaya "Kayrabey" isimli atıyla ikinci, Mirhas Erinç Erdinç "The Mask" isimli atıyla üçüncü oldu. 83 kilometrelik parkurda "Tokyo" isimli atıyla Ümit Tekcan birinci, "Ada" isimli atıyla İrem Kavras ikinci, "Coşan Meriç" isimli atıyla Jülide Gültekin üçüncü oldu.

62 kilometrelik parkurunda "Almelek" isimli atıyla Mikail Taşdemircanan birinciliği, "Hüraslan" isimli atıyla Mustafa Erdem Karagöz ikinciliği, "Cengo" isimli atıyla Ersin Ulusoy üçüncülüğü elde etti. 42 kilometre parkurda ise birinciliği "Vale" isimli atıyla Ali Emre Karabacak, ikinciliği "Giace" isimli atıyla Betül Yılmaz, üçüncülüğü "Palermo" isimli atıyla Cem Çapur kazandı.

Ödül töreninde konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçenin birçok kulübe ev sahipliği yapan, binicilik alanında çok sayıda iş yerinin bulunduğu Kayseri'de tek ilçe olduğunu belirtti.

Türkiye Binicilik Federasyonu Atlı Dayanıklılık Komite Başkanı Hüsamettin Aydın de en büyük mutluluğun yarışların kazasız şekilde sona ermesi olduğunu kaydederek, "Talas'ta 1,5 yıl içerisinde üç tane çok güzel müsabaka yaptık. Bunlardan dolayı, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Mustafa Yalçın başkanımıza emekleri ve gönülden duyduğu sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kayseri Atlı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Soygüllücü ise amaçlarının bölgede biniciliği layık olduğu yere getirmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Yalçın Türkiye Kayseri Talas Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title