Haberler

Başkan Yalçın'dan futsal milli takımına tam destek

Güncelleme:

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Down Sendrom Futsal Milli Takımı kampını ziyaret ederek teknik ekiple bir araya geldi ve antrenmanlarını izledi.

6-11 Ekim tarihleri arasında İtalya'da yapılacak Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan ve Talas Belediyesi tarafından misafir edilen Down Sendrom Futsal Milli Takımı, Antrenör İbrahim Acar yönetiminde hazırlıklarını tamamlıyor. 2018 yılında Avrupa 3.'lüğünü elde ederek ülkemizi gururlandıran 12 kişilik Down Sendrom Futsal Milli Takımı, bu yılki Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası öncesi kamplarını Talas Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştiriyor. Kamp programı boyunca gerekli tüm imkanları sağlayan Talas Belediyesi, milli takımın konaklamadan ulaşıma tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 4 antrenörle çalışmalarını sürdüren milli takımın bu yıl İtalya'da yapılacak olan şampiyonada zirveyi hedefliyor.

Antrenman öncesi teknik ekip ve sporcularla sohbet eden Başkan Yalçın, milli takımı misafir etmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. "Sizi misafir etmekten onur duyuyoruz" diyen Başkan Yalçın, spor işinin gönül ile yapılan bir iş olduğunu söyleyerek, "Gönül ile yapılan işin bedeli olamaz. Her şeyin en iyisine layıksınız" dedi. Başkan Yalçın milli takıma başarılar dileğiyle sözlerini tamamladı.

Daha sonra konuşan KAYÜ Rektörü Karamustafa da milli takıma başarılar dileyerek verdiği desteklerden dolayı Başkan Yalçın'a teşekkür etti.

Konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Milli Takım Antrenörü İbrahim Acar da Başkan Yalçın'ın kendilerine her türlü desteği eksiksiz sağladığını belirterek, teşekkür etti.

Daha sonra teknik ekip ve sporcular Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın için hazırladıkları 38 numaralı milli takım formasını hediye etti. Takım antrenmanını izleyen Başkan Yalçın ve Rektör Karamustafa, tatlı ikramının ardından kamptan ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yalçın Talas Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title