Haberler

Başkan Yağcı, Osmaneli İlçe AK Parti Danışma Toplantısına Katıldı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçen hafta Söğüt ve İnhisar ilçe danışma toplantılarına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli İlçe Danışma toplantısında partililerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli AK Parti İlçe danışma toplantısında çok değerli dava arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini belirtti. Yağcı, "Toplantıda İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi hanımefendi, Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile gündeme dair konulara ilişkin olarak istişarelerde bulunduk. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçe başkanımıza, belediye başkanımıza, kadın kolları teşkilatımıza ve gençlik kolları teşkilatımıza ve yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selim Yağcı Ak Parti Osmaneli Bilecik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title