Haberler

Başkan Yağcı Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, müdür yardımcıları ve okul müdürlerinin katıldığı kahvaltıda öğretmenlerle bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te okul müdürleri ile eğitime dair fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Okul Müdürlerimizle düzenlemiş olduğumuz sabah kahvaltısında bir araya geldik. Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle bir araya geldiğimiz programda, eğitim camiamızın çok değerli neferleriyle istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Eğitim noktasında bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve 2018 yılında yapacağımız projeler hakkında bilgilerde bulunduk. Bilecik Belediyesi olarak bizim yatırım ve projelerimizde eğitim en başta gelen alanlardan birisidir. Çünkü her zaman da söylediğimiz gibi eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğu düşüncesindeyiz.

Eğitimcilerimizin daha iyi imkan ve ortamda öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermeleri amacıyla eğitime olan katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren eğitimcilerimize teşrifleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarında muvaffakıyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise gerçekleştirilen toplantıda eğitime dair önemli görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Selim Yağcı Bilecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title