Haberler

Başkan Vekilinden Şota'ya Gözdağı

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz'den, takıma ve teknik heyete yönelik sert sözler!

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a karşı aldıkları 1-0'lık yenilginin, yanlış kadro seçimi nedeniyle yaşandığını savundu. Öksüz: "Cezayı keseriz" dedi.

Hasan Hilmi Öksüz, teknik heyetin sahaya uygun olmayan bir kadro sürdüğünü ve sonuç olarak da kaybettiklerini ifade etti.

Karşılaşmada çok kötü oynadıklarını belirten Öksüz, "Uygun olmayan bir kadroyla rakibiniz karşısına çıkarsanız hiç beklemediğiniz bir mağlubiyet alırsınız. Rakibiniz zaten can havliyle oynuyor, buna tedbirler almıyorsunuz. Biz yönetim olarak çok üzüldük. Kasımpaşa geçen hafta Medical Park Antalyaspor'a da yenilecek bir takım değildi. Tamamen yanlış bir kadro anlayışıyla sahaya çıktık. Böylelikle yenilgi kaçınılmaz oldu.

Kasımpaşa'nın hak etmediği bir yenilgiydi. Kesinlikle bunu beklemiyorduk. İnşallah bunu telafi edeceğiz, aksi halde cezalar ağır olur" şeklinde konuştu.

"TAKIMDA VE TEKNİK HEYETTE REHAVET VAR"

Puan cetvelinde üst sıralarda olmalarının takımda stres oluşturmadığı ifade eden Öksüz, takımın rehavet içinde olduğunu dile getirdi. Bir an önce herkesin kendisini toparlaması gerektiğini anlatan lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili, "Takımda ve teknik heyette rehavet var. Herkes bir an önce nerede olduğunu anlayıp kendini toplamalı. Siz sahaya elinizdeki malzemenin en iyisini sürmek zorundasınız. En alttaki veya orta sıradaki takım fark etmez. Aynı şekilde motivasyon sağlamanız lazım. Bunu yapmazsın rakibiniz sizi ezer" diye konuştu.

"AKILLARINI BAŞLARINA ALMALARI LAZIM"

Takımda bir isteksizlik gördüğünü vurgulayan Öksüz, telafisi olmayan haftalara girdiklerini, Orduspor deplasmanında mutlak kazanmaları gerektiğine dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Akhisar Belediyespor karşısında takımda tamamen arzu ve isteksizlik vardı. Telafisi zor olan sonuçları önceden göreceksiniz ve aslanlar gibi oynayacaksınız. Çıkıp aslanlar gibi oynarsınız ve kaybedersiniz, diyecek hiçbir sözümüz olmaz. Takımın ve teknik heyetin aklını başına alması gerekiyor. Bir hedefimiz var ve bu çocuk oyuncağı değil. Koskoca camiayı yönetiyorsunuz. Sizin böyle bir lüksünüz olamaz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Akhisar Belediyespor Hasan Hilmi Öksüz Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title