Haberler

Başkan Uzun İlçedeki Kuaförlerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Beylikdüzü İlçesinde Hizmet Veren Kuaförlerle Bir Araya Gelen Başkan Yusuf Uzun, Son Dönem Yapılan Çalışmalardan Bahsetti.

Beylik Et Lokantası'nda yapılan yemekli toplantıda ilçedeki kuaförlerle buluşan Başkan Uzun, katılımcıların kandilini kutladı. Toplantıda, kuaförlerin sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, yeni projeler hakkında da bazı bilgiler paylaştı.

Toplantıda Beylikdüzü Belediyesi'nde modern bir arşivleme sistemine geçildiğini ifade eden Başkan Yusuf Uzun, imar, yapı denetimleri, arazi ve daha pek çok belgenin düzensiz arşivlenmesine son verdiklerini dile getirdi. Başka Uzun, dijital ortamda oluşturulan yeni sistemin Beylikdüzü Belediyesi'ne 'Örnek Belediyecilik' ünvanını kazandırdığını da hatırlattı.

İlçeye yapılan sağlık ocakları ve parklardan söz eden Başkan Uzun, "Beylikdüzü ilçemiz İstanbul'un en çağdaş ilçesi olacaktır. Bunun için çalışıyoruz. Yemyeşil Beylikdüzü sloganıyla park ve bahçelerimizi düzenliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana 30 park yaptık. Yakında metrobüsümüz de hizmete başlayacak. Artık Beylikdüzümüz 'uzak' olmayacak" diye kaydetti.

Program boyunca kuaförlerin dilek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Uzun, sıkıntıların en kısa zamanda çözüleceği sözünü de verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title