Haberler

Başkan Uzun Bizimkent Yönetimiyle Biraraya Geldi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bizimkent Koruma Ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu İle Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bizimkent Yönetim Kurulu ile biraraya geldi. Toplantıya Başkan Uzun ile birlikte Başkan Yardımcısı Tahir Sert, Belediye Meclis Üyesi Ebru Habip, AK Parti İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Necati Okut ve Toplu Yapı Başkanı Hüseyin Kutay katıldı. Kahvaltı ve görüşmelerin ardından Bizimkent çevresinde incelemelerde bulunuldu.

Otopark sorunu hakkında Bizimkent yönetimiyle istişarelerde bulunan Başkan Uzun, yönetim binası sıkıntısı yaşayan yöneticilere 275 metrekare alana sahip, çevreye uygun yönetim binası yapılmak üzere yer tahsisi yapıldığını ifade etti. Vatandaşın işini kolaylaştırmak ve hizmet için var olduklarını ifade eden Başkan Uzun,"Halkımızdan gelen makul ve mantıklı her isteği hayata geçirmek bize mutluluk verir" dedi.

Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu, kendilerine verdiği destekten ötürü Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title