Haberler

Başkan Uzun'a Öğretmeninden Övgü

Güncelleme:

Başkan Uzun'a AVM Toplantısı'nda öğretmeninden övgü dolu sözler duydu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AVM'de Halk Toplantıları Programı'na devam ediyor. Başkan Uzun bu kez, Adnan Kahveci Mahallesi'ndeki Carium AVM'de vatandaşla bir araya gelerek, tek tek isteklerini dinledi.

AVM Halk Toplantıları ile ses getiren Belediye Başkanı Uzun'a bir övgü de öğretmeni Hüseyin Atilla Şener'den geldi. Beylikdüzü'nde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisi ile gurur duyduğunu dile getiren Şener, öğrencisinin çalışkanlığının, öğrenciliği döneminde tıpkı bugünkü gibi olduğunu söyledi. Başkan Uzun da öğretmeninin övgülerine teşekkür etti.

Carium AVM'de kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla da tek tek görüşen Başkan Uzun, isteklerin imkanlar dahilinde ve kısa sürede çözüleceğini söyledi. Belediye Başkanı Uzun, kendisi ile görüşmeye gelen bir grup öğrenci ile görüşmesinde ise hayvan sevgisinden bahsetti. Okullara araç gönderip, öğrencilerin Beylikdüzü Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni gezmelerini sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Ramis Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title