Haberler

Başkan Üzülmez, Erdoğan'ın Resmini Çizen Gülşah'ın Sergisini Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta kendisinin resmini çizen serebral palsi hastası Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı’nın sergisini ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz hafta kendisinin resmini çizen serebral palsi hastası Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı'nın sergisini ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğu hayranlıkla karakalem portre tablosunu yaparak, twitter dan kurduğu iletişim sayesinde dikkatleri üzerine çeken ve Külliye'ye davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bizzat görüşen serebral palsi hastası Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı'nın gönül dünyasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in de ayrı bir yeri var.

Geçtiğimiz hafta Başkan Hüseyin Üzülmez'in de karakalem portre çalışmasını hediye ederek sevgisini gösteren Gülşah Yağmur Yazıcı, bu kez de 9. Kocaeli Kitap Fuarında açtığı resim sergisinde kendisini ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile bir araya geldi. Üzülmez'i karşısında gören Derinceli Gülşah'ı heyecanını ve mutluluğunu gizlemedi. Gülşah Yağmur Yazıcı'nın çalışmalarından oluşan sergisini ziyaret eden Başkan Üzülmez, burada hem Gülşah'la hem de ailesiyle uzunca sohbet ederek, Yazıcı ailesinin mutluluğunu paylaştı.

Gülşah'ın hem yüce gönüllü hem de yetenekli olduğunu belirten Başkan Üzülmez; "Gülşah kardeşimiz müthiş yeteneklerinin yanında inanılmaz sıcakkanlı bir kızımız. Yüreği sevgi dolu. Bizi de sevmiş ve teveccüh göstererek benim de kara kalem bir portremi yapmış. O portreyi de bu gün burada sergilemiş. Kendisine minnettarım. Gülşah bizim evladımız, ailesi de ailemizdir. Sanıyorum bu gün bu fuarda en çok ziyaret edilen standlardan birisi de Sevgili Gülşah'ın standıdır. Diliyorum bu konudaki başarıları artarak devam eder. Kendisine elimizden geldiğince destek olmak bize mutluluk verir" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title