Haberler

Başkan Üzülmez Emekevler İftarında

Kartepe Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftara katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Cumhur İttifakı ülkemizin geleceğidir" dedi.

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayının başlamasıyla birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hemşehrileriyle birlikte iftar sofralarında bir araya geliyor. 2013 yılında kurulan ve 64 üyesi ile faaliyetlerine devam eden Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına Başkan Üzülmez'in yanı sıra AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın, MHP IV'ncü sıra milletvekili adayı Ertan Yılmaz, belediye meclis üyesi Faruk Sarman ve davetliler katıldı.

ÜZÜLMEZ'E TEŞEKKÜR

2013 yılında derneklerini kurduklarını belirten Dernek Başkanı İsmail İnan "Dar gelirli vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Düzenlediğimiz geleneksel iftarımıza her sene katılım artmaktadır bu durum bizleri memnun ediyor. Bizlere desteklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BUNA İZİN VEREMEYİZ

Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarında MHP IV'ncü sıra milletvekili adayı Ertan Yılmaz'a başarılar dileyerek, 24 Haziran'da ülkemizin kaderini belirleyecek olan bir seçim yapılacaktır diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Cumhur İttifakı milletimizin bizatihi kendisi, ülkemizin geleceğidir. Halkımızın desteği ile bir araya gelinmiştir. Ülkemiz çok önemli badireler atlatarak bu duruma gelmiştir. Şimdi buradan geri döndürmek istiyorlar. Buna asla izin veremeyiz. Son 16 yılda yapılanlara bakıldığı zaman ülkemizin nereden nereye geldiği çok daha net görülecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Üzülmez Milletvekili Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title