Haberler

Başkan Üzülmez, "Bütün Dünya, Üç Maymunu Oynuyor"

Terevih Namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Zulmedilen Müslümanlar olunca da bütün dünya üç maymunu oynuyor” dedi.

Terevih Namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Zulmedilen Müslümanlar olunca da bütün dünya üç maymunu oynuyor" dedi.

Ramazan ayı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle çalışmalarına ve incelemesine devam ediyor. Teravih Namazını öncesinde Acısu'da, namaz sonrasında İstasyon, Eşme ve Nusretiye Mahallesi'nde hemşehriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

24 Haziran'ın ardından yeni bir döneme girileceğini dile getiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez " Türkiye'nin 24 Haziran seçimleri sonrasında yepyeni bir döneme gireceğiz. Kararlar daha hızlı alınacak. Türkiye o hantal yapıdan kurtulmuş olacak. İçeride ve dışarıda hem teröristlere karşı hem de bu ülkeyi yok etmek isteyenlere karşı müthiş bir mücadele veriyoruz. Bu seçim, onlara vereceğimiz en güzel cevap olacak. Halkımız her dönem bizlere desteğini göstermiştir. 24 Haziran seçimlerinde de gösterecektir. Başta teşkilatımız, milletvekili adaylarımız ve gönüllülerimiz ile her zaman bu vatan için canla başla çalışmaya hazırız" dedi.

İstek ve dilekleri dinleyen Başkan Üzülmez, Ramazan-ı Şerif ayında Kudüs'te yaşanan katliam ve Türkiye üzerine oynanan oyunlara vurgu yaparak, "Ne yazık ki mübarek Ramazan ayında Kudüs'de bir katliam yaşanıyor. Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acıları bizde burada yaşıyoruz. Ölen öldürülen zulmedilen Müslümanlar olunca da bütün dünya üç maymunu oynamaya devam ediyor. Çığlıkları duymuyor, akan kanı görmüyor, misket bombalarını konuşmuyor" diye konuştu.

24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demenin en iyi yolu olduğunu da dile getiren Üzülmez, "24 Haziran'daki seçim, dünyadaki mevcut yapılanma, Türkiye üzerinde oynan oyunlara dur demek için büyük bir fırsattır. Ülkemizin menfaati, çocuklarımızın geleceği ve zulme uğrayan tüm Müslüman kardeşlerimiz için bir ve beraber olmalı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçip, dünyaya gereken mesajı vermeliyiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Üzülmez Türkiye Kartepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title