Haberler

Başkan Uysal Servisçilerle Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, ziyarette Başkan Uysal'ın servisçilerin yaşadığı sorunların doğrudan çözüm adresinin yetki ve sorumluluklar çerçevesinde belediye olmadığını belirtti.

Belediye olarak kendi üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurgulayan Uysal, şunları söyledi:

"Ancak şu gerçeğinin altını çizmek gerekiyor, 400'e yaklaşan okul ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı kurum, burada eğitim alan 90 bin civarında öğrenci, sayısız iş yeri ve Lara bölgesinde yoğunlaşan 5 yıldızlı otelleri düşündüğümüz zaman servisçiler çok büyük kısmı hizmeti Muratpaşa sınırları içinde veriyor. Bu durum da Muratpaşa Belediyesi'ne ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Servisçiler ve dolayısıyla hizmet verdiği Muratpaşa sakinlerinin güvenli ve konforlu cadde ve sokaklarda işlerine, okullarına gidip gelmeleri bizim için önemlidir."

Muratpaşa'da 2016 yılında son 6 yılın rekorunu kırarak 123 bin 475 ton asfaltlama yaptıklarını da belirten Uysal, yeni yılda ise Yeşilbahçe Mahallesinde gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından acil müdahale edilen noktalar dışında Şirinyalı Mahallesinde çalışmaları sürdürdüklerini aktardı.

Başkan Uysal, "Şirinyalı da yaklaşık 9 kilometre uzunluğundaki 12 cadde ve sokakta 16 bin 229 ton asfaltlama yapacağımız çalışmaya başladık." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Şahin Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title