Haberler

Başkan Uysal, Esenyurt'a Yapılacak Metro ile İlgili Konuştu

AK Parti Esenyurt 4’üncü Olağan Kongresi’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt’a yapılacak metroyla ilgili bilgi verdi.

AK Parti Esenyurt 4'üncü Olağan Kongresi'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt'a yapılacak metroyla ilgili bilgi verdi.

AK Parti Esenyurt 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleştirilen kongreye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve çok sayıda partili katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, teşkilat üyelerine teşekkür ederek, "İnşallah bu değişimler ilçemiz adına hayırlı olur. AK Parti'de siyaset yaptığımıza ne kadar sevinsek azdır diye düşünüyorum. Önceki belediye başkanımız burada, yeni belediye başkanımız burada omuz omuza çalışıyor. Böyle bir parti herhalde AK Parti'den başkası olamaz.Ne kadar sevinsek azdır. İnşallah yeni ilçe başkanımız da yeni ilçe başkanımız da omuz omuza çalışacak. Bu sayede bu millet bizim arkamızda, bize güveniyor" dedi.

Başkan Uysal, belediye başkanlığı ya da ilçe başkanlığı görevlerinden ayrılan teşkilat üyelerini hala parti için çalıştıklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. "AK Parti demek hizmet demek" diyen Uysal, Esenyurt'a birçok yatırımın yapılacağını ifade ederek, "AK Parti, vatandaşlara ne kadar iyi hizmet götürürüz düşüncesi demek. İnşallah büyükşehir de buraya güzel şeyler yapacak. Mecidiyieköy - Mahmutbey hattı bu yıl sonu, 2019 başı inşallah açılmış olacak. Yeni ihalesi yapılan Mahmutbey- Halkalı, Halkalı -Esenyurt hatları da süresi içinde bitecek. Sözünü aldık, inşallah başlıyor. Burada Belediye meydanına kadar gelen, buradan Avcılar üniversite durağına yetişecek. Onun da kısa zamanda ihalesini yaparız" dedi.

Başkan Uysal, Esenyurtlu partililere seslenerek, gelecek seçimlere iyi hazırlanılması çağrısında bulundu.

"Bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz"

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, kongrede yaptığı konuşmada, "Teşkilatın her kademesinde çalışan, teşkilatı çok seven bir kardeşinizim. Hep ileri giderek, nasıl hızlı gidebilirizi düşünerek birlikte yürüyeceğiz. Bugün de bu kongre için buradayız. Bugüne kadar hiç bir endişem olmayan teşkilatımdan, delegeden bugün de hiçbir endişem yok. Bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz. Daha yükseklere çekeceğiz. Kim ne anlarsa anlasın. Ömür benim, dua benim. Verecek olan Allah, alacak olan Allah. Eğer bu yolda liderimizle bir zerre önümüzde boşluk olacak, ömründen gidecekse, Allah'ım alsın ömrümden koysun ömrüne. Allah onun ömrünü uzun etsin. Allah bu kutlu davanın ömrünü uzun etsin. Yolumuz çok uzun. Gidilecek yol uzun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Uysal Ali Murat Ak Parti Esenyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title