Haberler

Başkan Uysal, Ankara'da Temaslarda Bulundu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bakanlıklarla çözülmesi gereken bazı projelerin dosyalarını AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na götürdü.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ilçede yapılması gereken ve bakanlıklarla çözülmesi gereken projelerin dosyalarını AK Parti Zonguldak milletvekili Faruk Çaturoğlu'na teslim etti.

Uysal'ın Ankara'ya getirdiği dosyalarda diş hastanesi projesi ile ilgili Ömerli Mahallesi'nde ki devlet hastanesinin yanındaki arsanın durumu, Gülüç Irmağı'nın ıslahı, Erdemir'in Gülüç ırmağı ile ilgili tüm haklarını DSİ'ye devretmesi, Devrek Yolayrımı'nda Erdemir'e ait 32 dönüm arsanın belediyeye verilmesi, Erdemir sahası içerisinde belediyeye ait 9 dönüm arsanın görüşülmesi, Göztepe, Çeştepe ve Kale Tepe'nin kırsal koruma alanı olarak belirlenmesini içeren dosyalar yer aldı. Başkan Uysal, Çaturoğlu'ndan bu projelerin bakanlıklar nezdinde çözüme kavuşturularak bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. Uysal, Çaturoğlu'na sunduğu dosyaların çözüme kavuşması durumunda Ereğli'de turizm anlamında ciddi bir atılım gerçekleşeceğini ve turizm ile ilgili çok somut adımlar atılmış olacağını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise Başkan Uysal'ın kendisine teslim ettiği dosyalarda yer alan projelerin Ereğli açısından çok önemli olduğunu belirterek, bakanlıklar nezdinden yapacağı girişimlerle bunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağını dile getirdi. Başkan Uysal, Çaturoğlu'nun ardından AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar ile de görüşme yaparak kendilerine de aynı dosyaları sunup desteklerini istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Çaturoğlu Hüseyin Uysal Zonguldak AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title