Haberler

Başkan Usta: "Spor Yapmak Gençlerin Özgüvenini Artırıyor"

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Kuşak Sınavı diploma törenine katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Spor yapmak gençlerin özgüvenini artırıyor” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Kuşak Sınavı diploma törenine katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Spor yapmak gençlerin özgüvenini artırıyor" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde Karate Kuşak Sınavı'nda başarılı olan öğrencilerin diplomaları düzenlenen törenle verildi. Poligon Spor Merkezi'ndeki törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Yavuz Değirmenci, belediye başkan yardımcıları ve sporcu çocukların aileleri katıldı. Törende konuşan Başkan Usta, Mersin Anamur'dan KKTC'ye içme suyu gönderilmesinin ve Türksat 4B uydusunun fırlatılmasının Türkiye'nin geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti. Ülkenin geleceği olan gençlerin de gelecekte her alanda önemli işlere imza atacağına inandığını kaydeden Başkan Usta, "Bu ülkenin gençleri bize emanet. Bizler yerel yönetimler eğitimden spora gençlere her alanda destek veriyoruz. Siz değerli ailelerimizin çocuklarına verdiği desteği ve onların heyecanını paylaşmanızı da tebrik ediyorum. Sporcu kardeşlerimin gelecekte altın madalyalar alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini umuyorum. Spor hayatın her alanında başarıyı getiriyor ve disiplin kazandırıyor. Gençlerimizin özgüvenini artırıyor" dedi.

Gaziosmanpaşa'daki 17 bin öğrenciyi yeteneklerine uygun spor dallarına yönlendirmek için bir proje gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Usta, "Spora ve sporculara yatırımlarımız sürüyor. Küçükköy Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi ile Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi en kısa sürede hizmete girecek. Kemal Şeker Bulvarı Spor Kompleksi'nde gençlerimiz yarı olimpik havuzda yüzme fırsatı bulacak. Bu tesisler sayesinde ilçede eksikliği hissedilen sportif tesislere de kavuşmuş olacak" diye konuştu - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Ak Parti İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title