Haberler

Başkan Uğurlu Sanayicilerle Kahvaltıda Buluştu

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren Sanayici İşadamları İle Kahvaltıda Buluştu.

Karaman belediye başkanı kâmil uğurlu, organize sanayi bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici işadamları ile kahvaltıda buluştu.Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Uğurlu; Karaman'a yaptıkları yatırım ve ekonomiye katkılarından dolayı sanayicilere teşekkür ederek, OSB yönetimi olarak önümüzdeki süreçte Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesine katkılarının giderek artacağını söyledi.

Başkan Uğurlu konuşmasının devamında: "Organize Sanayi Bölgesi'nde son 2 yılda yapılanlar bölgenin çehresini büyük ölçüde değiştirdi. Peyzaj'dan elektrik sistemine, Doğalgaz'dan altyapı çalışmalarına kadar pek çok hizmet gerçekleştirildi. Önümüzdeki süreçte Organize Sanayi Bölgemizde yollar birinci sınıf asfaltlanacak, kablolar yeraltına alınacak ve yeşil alan çalışmaları devam edecek.

Sosyal tesis yönünden yetersiz olan Sanayi Bölgesine; lokanta, dinlenme tesisi, tır parkları, ekonomik led aydınlatma sistemi ve özel güvenlik birimi kurarak bölgeyi daha cazip hale getirmeyi düşünüyoruz. İş geliştirme projesini hayata geçirip, sanayi bölgemizin tanıtımına daha çok önem vereceğiz. Sizlerin de desteğiyle bölgemiz, Türkiye'nin en önemli Organize Sanayi Bölgelerinden biri olacak" dedi.

Belediye Başkanı Uğurlu 7 bin metreküp kapasiteli arıtma tesisini bölgeye kazandırmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyerek, Metem binasının da çok yakında sanayiye kazandırılacağını belirtti. Karamanlı sanayiciler de, Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin sanayiye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title