Haberler

Başkan Uçar'dan 30 Ağustos mesajı

Güncelleme:

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Uçar; "Vatanına, bayrağına ve toprağına sevdalı olan milletimiz; hürriyetine, huzur ve istikrarına göz dikenleri, her türlü hile ve fitneyi tertip edenleri yerlere yeksan etmiştir." dedi.

Başkan Uçar, yayınladığı mesajda şunları söyledi; "Adaleti ve iyiliği kendine rehber edinmiş milletimiz, kendisine reva görülen esaret gömleğini yırtıp atarak, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini 30 Ağustos'ta kazanılan destansı zaferle tüm dünyaya ilan etmiştir.

Milletimiz hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı aynı sese kulak vererek, aynı sözde birleşmiştir. Aziz Milletimiz şehit kanlarıyla yoğrulmuş olan topraklarımızı, bugüne kadar sarsılmaz imanı ve inancıyla korumuştur. Vatanına, bayrağına ve toprağına sevdalı olan milletimiz; hürriyetine, huzur ve istikrarına göz dikenleri, her türlü hile ve fitneyi tertip edenleri yerlere yeksan etmiştir.

Necip milletimizin feraseti, basireti; hain emelleri için ülkemizde oyunlar oynamaya çalışanlara ve çeşitli tuzaklar kuranlara asla prim vermeyecektir.

Millet olarak dün de bugün de şan ve şerefimizi Allah'ın izniyle hiçbir zaman yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz de.

30 Ağustos zaferi ile tarihten silinmek istenen Türk Milleti'nin yeniden şahlanışını sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, elde ettikleri kutlu mertebeleriyle de gazilerimize Cenab-ı Hakk'tan sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar niyaz ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Uçar Yakutiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title